PRIJAVITE SVOJE KONCEPTE ZA MIKROTULUME!

Uz već tradicionalni Pepermintov D-party koji će se održati u subotu, 4. srpnja u Tvornici kulture, tijekom čitavog trajanja festivala u malim skrivenim sobicama na prvom katu Stare bolnice u Vlaškoj po prvi puta će se održati i niz kuriranih Mikrotuluma! Pozivamo sve DJ-eve, VJ-eve, plesače, svirače, konceptualne partijanere i ostale kustose ugodnih druženja da nam svoje ideje i koncepte za mikrotulume prijave do 30. lipnja na info@dan-d.info.

Ideja je jednostavna: nudimo vam priključak za struju i par metara kvadratnih, a od vas očekujemo samo da napravite bilo kakav tulum — u najširem smislu te riječi. To može biti klasični parti/slušaonica/mini-rejv, ali i bilo kakav drugi zabavni program koji uspijete smjestiti u malu sobicu — od koncerta za par ljudi, plesnih improvizacija, mini-projekcija, sound-arta, raznih drugih parti-eksperimenata… Sobe su možda tijesne, ali ćemo zato definiciju tuluma pokušati čim više proširiti.

Ukratko: ako do 30. lipnja smislite dobar koncept za Mikrotulum na Danu D, pošaljite nam ga na info@dan-d.info, a tijekom trajanja festivala ćemo svi tulumariti u zakutcima prvog kata Stare bolnice.